20101128

PLEDGE

The GazettEn uuden, hienon biisun takia päätin antaa tälle merkinnälle otsikon:pledge. Toisaalta se on myös tähän sopiva, koska lupasin joskus ammoisina aikoina, että teen jonkun Make up tutorialin ja zumzum olen nyt saanut sen tehtyä! Laadusta en voi sanoa yhtään mitään, koska jos nyt totta puhutaan, niin mulla ei ollut kauheasti aikaa, eikä muita rahkeita tehdä siitä hienompaa.....dotdot. Täytyneepi nyt laittaa tähän tuon hienon biisin PV, jotta tässä merkinnässä olisi edes jotain hienoa!

the GazettE - PLEDGE




Noin! Nyt vaan odottelemaan, että se sinkku ilmestyisi kokonaisuudessaan! Ps. olenko ainoa, jonka mielestä Uruhan olkatoppaukset on maagiset? Ne uhmaa painovoimaa ja varsinkin Uruhan muuten niin kapeassa ja sirossa vartalossa ne näyttää super isoilta. Onnea vaan niille, jotka aikoo joskus mahdollisesti cossia tuota lookia! \o


Mut jotta mä pääsisin joskus asiaa, niin nyt aion lätkästä tähän sen ei-niin-hienon tutorialin! Eli multa kyseltiin joskus, että voisinko tehdä tutorialin jostain meikeistä, jotka mulla oli jossain kuvassa (epämääräistä...) ja voinhan minä, vaikka ei niissä oikeastaan mitään ihmeellistä olekaan... hehe.

Eli aluksi tee pohjameikki eli meikkivoiteet, puuterit yms. naamaan ja mahdolliset kulmakarvat. Pari vinkkiä kulmakarvoihin: Älä tee niitä mustalla tai muuten tummalla sävyllä, ellet omista todella tummia hiuksia. varsinkin vaaleahiuksisille ja _todella vaaleasilmäisille ei sovi tummat kulmakarvat.... se on vaan fakta, jota ei pysty ohittaa! Plus kulmakarvat voi tehdä myös ohuella meikkisiveltimellä ja luomivärillä - kestää pitkään ja sillä saa tehtyä pehmeät ja luonnolliset ääriviivat, jos on tarve. HUOM! Jos aiot laittaa linssit, niin laita ne ennen meikkausta!


1.) Levitä valkoista luomiväriä koko yläluomelle aina kulmakarvan alarajaan asti. Ota pieni meikkisivellin (tai vastaava) ja laita valkoista väriä myös silmän sisänurkkaan. Tasoita valkoinen isommalla siveltimellä, jotta väri näyttää luonnolliselta.

2.) Ota sormenpäähän hieman tummanruskeaa mousse-luomiväriä ja levitä se silmäkuopan luiden mukaisesti yläluomelle. Puuterimainen luomivärikin käy, mutta sillä ei saa yhtä vaivattomasti hyvää ja pysyvää tulosta. Valkoinen luomiväri toimii pohjana muille meikeillä ja samalla se estää ihoa rasvoittumasta niin nopeasti ja auttaa muiden luomivärien levittämisessä. (huom! valkoinen luomiväri auttaa meikkiä pysymään pidempään tahriintumatta, eikä esim. mustaa väriä tämän takia tarvitse usein korjailla tai lisäillä) Laita ruskeata moussea tummemmin silmän ulkonurkkaan ja häivytä se lopulta tasaisesti pois yläluomen puolessavälissä.

3.) Ota ohut sivellin ja lisää tummanruskeaa (puuterimaista) luomiväriä silmän ulkonurkan alareunaan aina silmän puoliväliin saakka (huom! ei liian paksusti, jotta tulos olisi luonnollisen näköinen). Laita ruskeaa väriä myös silmän sisänurkkaan ohut viiva silmänurkasta poispäin.

4.) Tee mustalla eyelinerilla rajaus silmän yläluomeen ripsien tyveen. Tee rajauksesta ohuempi silmän sisänurkassa ja paksunna sitä tasaisesti silmän ulkonurkkaan. Tämän jälkeen laita hieman mustaa ripsiväriä molempiin ripsiin, jotta ne sulautuvat mustaan eye lineriin. JOS haluat niin levitä siveltimellä hieman vaaleanruskeaa luomiväriä kulmakarvan sisänurkasta alaspäin nenänvartta sivuten - lisää ns. miesmäistä lookia luomalla nenänvarteen feikkivarjostuksen...

5.) ja 6.) Lisää ohuella siveltimellä mustaa luomiväriä silmän ulompaan alanurkkaan ja samalla tummenna silmän ulkonurkkaa ottamalla mustaa luomiväriä hieman sormenpäähän ja levittämällä sitä tasaisesti tummanruskean mousse-luomivärin päälle, mutta vain hieman, jotta musta eyelinerin ulkoreuna jäisi piiloon, eikä näyttäisi ''töksähtävältä''. Älä laita mustaa kuitenkaan koko yläluomelle - vain nurkkaan.

7.) Tee eyelinerilla vielä silmän sisänurkkaan ''kissamainen'', terävä rajaus ja laita mustaa kajaalia silmän sisänurkasta puoleenväliin silmää. Lisää hieman valkoista luomiväriä, jotta nurkan rajaus terävöityisi ja erottuisi kunnolla. Varmista vielä, että naamalla ei ole mitään luomivärien murusia tai karistumia and you're ready to go!

Tässä vielä kyseinen meikki ja hiukset laitettuina! huom! jos haluat saada huulista isomman näköiset, mutta et käyttää tyttömäisiä huulipunia/-kiillettä, niin laita esim. bepanthenia huuliin ja levitä se ihan semisti huulien rajojen yli (varsinkin ylähuulen). Se saa huulet näyttää terveiltä ja vähän hohtavilta. \o

Mun kone reistailee nyt vallattomasti *huoh* Oltiin eilen tosiaan Ennin ja Tuomaksen kanssa vähän shopppppailemassa! Mukaan itelleni tarttui uudet kuulokkeet, koska vanhoista oli jäljellä enää toinen kuuloke.... Ostin ne Clas Ohlsonilta jotain 7 ernua maksoi... Mahdollisimman halvat halusin! hehe. Ostin kyllä myös uudet housut :

Gina Tricotista ~40€ ! Nää on nyt kultaiset ja Tuomas osti hopeiset, koska joulu tulee ja BLING BLING !!!11 Ennikin sai sieltä sormuksen mukaansa.

ja random kuva Weekdaysta sovituskopeista:

oli ihan huisin hauskaa ja käytiin sitten vähän kasvattamassa mahaa CHICOSissa ja omnom siitäkin olisi joitain kuvia, mut mun kännykän kamera on tosiaan niin pylly, et en edes kehtaa laittaa niitä tänne! Ehkä jollain muulla on siitä sitten parempilaatuisia otoksia....

Ostin muuten myös uudet lakanat. Niiden nimi on Kyoto. ah ne on ihanat ja niissä oli ihana nukkua! :)

Sitten jotain randomia kuvia tästä aikojen saatosta:

kyllä, meidän koulubussi ajoi ojaan.. tai oikeastaan _liukui ojaan viime viikon torstaina... en sitten mennyt ekalle tunnille ! \o

Pitäis varmaan mennä vähän palauttelee pulloja... laskin, että noista saa yhteensä lähes 15€. hehehhehehe. Ai minäkö muka laiska? en toki.

Sitten kuva Nemosta alias Neppa Casanovasta. se näyttää ehkä söpöltä, mutta se on riiviöipana!!!! ja joskus kaikkea muuta kuin ihana ja söpö... but i still love it.

Tuli tossa muuten mieleen, että mun yksi kaveri lähetti tän kuvan mulle sähköpostissa joku aikaa sitten... Gazen live Tokyo domella ... itken. ;_; haluan sinne. sitten se vielä kysyi multa, että olenko tulossa sinne. Joo, olen. meen sinne ilman rahaa, lippua ja seuraa! heheh jepa jee... Toi kuva on otettu luultavasti Koenjin juna-aseman laiturilta.

Sitten taas random kuva koulun joulupuurosta. OMNOM mentiin Siirin kanssa perjanataina syömään sitä innoissamme ja hukutettiin se koko mössö hirveeseen määrään kanelia ja sokeria! saatiin vielä kaksi pipariakin! :--) Oh whatta happy life this is... ps. toi verisössön näköinen asia tossa, oli jotain puolukkasoossia, jota otin siihen ihan vaan nimellisesti...... lol

ja kermana pohjalla kuva sitten vihdoin valmistuneesta kuvisdiplomityöstä!


Haluan vielä muistuttaa, että kuvia saa joissain tapauksissa klikattua isommaksi ja käykäähän esittelemässä toiveita, kysymyksiä, kritiikkiä yms yms yms mun formspringiin! :-)


ありがとう、バイバイ!

TOKI

20101105

Vlog No: ll

Good Evening!

okeyyy~ eli tosiaan sain nyt __vihdoinnn tehtyä toisen blogivideon! *i'm such a good boy*

Ja laittelenkin sen nyt sitten tähän~





Mutta on mulla muutakin kaikkea näytettävää! \o/
eli tein tossa äsken vähän pizzaa:


siinä taikinadesuyo!!!~ 2½dl n. 37 asteista vettä, 5-5½dl vehnäjauhoja, 30g raakahiivaa ja ripaus suolaa : ))) ja kohotusta n. 30min. ja tadaa!~ ja sitten kuva, kun se oli jo saanut kuteet niskaan:



omnom~ piti ottaa siitä kuva sitten valmiina, mutta olin niin nälkäinen, että aloin vaan natustaa sitä ja HUPS unohdin ottaa kuvan :D ja nyt se on jos en verran turmeltuneen näköinen, että en viitsi ottaa kuvaa..... ehehehheeh. Gomen, Gomen! (^-^)'' ps. kannattaa muuten kokeilla laittaa pizzan päälle balsamicoa! Ihan röyhkeän hyvää : DDD

Tuli muuten tossa yksi aamu mieleen muroja syödessäni, että toi kuva pissii mua silmään niin pahasti, että ei yksi riittoisa lampi riitä kuivaamaan.... tsekatkaa vaikka:


Tossa paketissa on kuva, että näissä muroissa on MANSIKOITA JA VADELMIA ja muita MARJOJA... no.. oli siellä tosiaan yksi kuivunut vadelma... jota en syönyt, koska se näytti pahoinvoivalta ja epäterveeltä..... :---D kannattaa ostaa Lidlistä! Rakastan muutenkin aina kritisoida kaikkia ruokapakettien kuvia siinä päällä, kun se sapuska siellä sisällä ei koskaan näytä samalta kuin se kuva.... paitsi suklaassa !!!! siis meinaan perus Fazer -levyä.




Tässä on muuten nyt mun kuvisdiplomi -työ (vielä paljon keskeneräisenä kylläkin..)! Se saattaa jopa valmistua ajallaan : D Kuva on otettu Mintun iPhonella, koska mun kännykän oma kamera on niin kädestä, että sillä kuvataan korkeintaan äärimmäisessä hädässä..... (Pps. klikatkaa isommaksi, jos kiinnostaa ) ja toi on tehty akryllimaaleilla kankaalle ja ton tatuoinnin rajat on tosiaan kyllä tehty ihan Snowman permanent -tussilla! :----D wish me luck!~




Aa tykkään kyllä näistä uusista hiuksista, vaikka aluksi pelkäsinkin, että musta tulee ihan typerän näköinen ;_; mitä mieltä olette? ne on luonnossa vielä kivemman näköiset - i think? ja ne on vaaleammat luonnossa : D tossa ne on aika tumman näköiset...

Niiiin ja meille tehdään vessaremppaa! \o/ jee siitä tulee just makee ja laittelen kuvia edistymisestä, mutta voin sanoa, että oli Pain in the Ass repiä vanhoja tapetteja irti tosta seinästä! ja se on muutenkin ihan reikänen ja ASD huonossa kunnossa.. mut siitä tulee musta-vaaleanruskea ja yksinkertaisia ja kulmikkaita linjoja ja sinne tulee kaksi japanilaista puupiirrosta. IHAN aitoja, Kyotosta ostettuja : D ne tulle sillai siististi hyllylle sinne - ja ne on siis kehystetty... ja se oli mun idea ! *_* että taputan siitä itseäni olalle! : D hehe.

WC@the Moment:





Kaunis, eikö? :----D

Kattelen nyt sitä yhtä sarjaa, josta puhuin tossa videollakin.. Eli Juui Dolittle - Veterinarian Dolittle. ja sitten katon myös tätä leffaa : DROP. siinä on Narimiya Hiroki ja Mizushima Hiro, jotka on mun mielestä ensinnäkin hyviä näyttelemään ja ne sopii jotenkin yhteen? : D what do you think? ja musta tuntuu, että Narimiya aina näyttelee a.) gangsteria tai b.) outoo, tyhmää, hassua hörhöä? hahaha mut se sopii sille.. :-----D PAITSI, Bloody Mondayssa se on nero ja evilll~ ja kuumis...... köh

Kuva Dropista:

bad Boys, bad Boys....

ja random kuva, jonka räpsäsin koulun uudestaan maalatussa veeseessä! : DDD (paitsi että nyt jo jotkut ipanat on mennyt kirjoittelemaan sinne seinille jotain skeidaa, ja se ketuttaa mua aivan äärettömästi!! miksi pitää mennä sotkemaan seiniä!? ne tyypit tuskin piirtele pilluja oman kotinsakaan vessan seinään!? come on~ järjenkäyttö on sallittua...)


mm, eipäs mulla taida olla muuta asiaa ? :----D hehe
バイバイ! またね!

TOKI